Financier uw bedrijf met Lotto winst

Eigenlijk is het altijd en voor veel Nederlanders een droom om zelfstandig ondernemer te worden. De vrijheid die geassocieerd wordt met het ondernemersbestaan is lastig uit te drukken. Het is daarom ook vaak maar een hersenspinsel voordat men echt de stap neemt om te gaan ondernemen.

Een van de redenen dat men de stap niet durft te nemen is dat het ondernemerschap een erg onzeker bestaan is. De juiste producten maken, klanten werven, administratie en investeren zijn zomaar een paar begrippen waar de ondernemer mee te maken krijgt. En hoewel ondernemen niet heel erg duur hoeft te zijn, worden er altijd kosten gemaakt. Denk maar eens aan bijvoorbeeld de kosten die gemoeid zijn met de inschrijving in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel, voor het maken van een website of de noodzakelijke visitekaartjes om aan potentiële klanten uit te delen.

Zoals reeds aangegeven is het niet strikt noodzakelijk om een grote zak met geld te hebben voordat u begint met ondernemen. Maar stel nu dat u de Lotto wint, of nog bizarder, de Jackpot. Dan wordt ondernemen wel ineens heel erg gemakkelijk.

Een onderneming zou vergelijkbaar moeten zijn met het opvoeden van een kind. Naarmate deze ouder wordt hoeft u er minder tijd en aandacht aan te besteden. Volgt u dus het juiste pad (wat u bijvoorbeeld kunt lezen in dit boek over marketing) dan kunt u een zelfvoorzienende onderneming opbouwen. Hiermee raakt u nog verder uit de wereld waar onzekerheid hoogtij viert. Denk er dus maar eens goed over na. Het financieren van uw bedrijf met Lotto winst is een aparte gedachte, maar wel een die haalbaar is omdat het opzetten van een eigen bedrijf niet zo heel erg veel geld hoeft te kosten.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s